Хидратираща гел - маска с Хиалуронова киселина

Начало » Хидратираща гел - маска с Хиалуронова киселина

Описание

Опаковка: буркан 250 мл.

Характеристика: Ултра лека гелообразна маска с високо съдържание на хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина има способността да привлича огромни количества вода. Поради тази  причина хиалуроновата киселина е най-мощното средство за хидратация на кожата. Прониквайки в епидермиса, тя се свързва със структурите в междуклетъчното пространство, там действа като резервоар за вода и видимо кожата става мека, гладка. Фините линии и бръчки изчезват а дълбоките намаляват. Като основен компонент в структурата на кожата, хиалуроновата киселина предизвикава  процеса на регенерация на кожните клетки. Без нейното участие регенерирането е невъзможно. 
Маската съдържа още : Екстракт от семена на памук – богат на мастни киселини, допринасящи за регулиране на проникването на вещества в кожата. Богат още на полизахариди, които допълнително участват във възстановяването на хидробаланса в кожата. Провитамин В5, предпазващ кожата от бъдеща дехидратация и увреждане.
Начин на употреба : Нанесете  равномерен слой върху кожата на лицето и зоната на очния контур, шията и деколтето. Леко втрийте и оставете да действа 10-20 мин. Може да се направи козметичен масаж. Перфектно се активира с ултразвук 10 мин. За максимални резултати комбинирайте с ампула хиалуронова киселина. Подходяща за всеки тип дехидратирана кожа. Ползвайте 2 пъти седмично.
Активни съставки :
Натриев хиалуронат, масло от семената на памук, глицерин, провитамин В5

250 мл.

    1. Лош
    2. Добър
Продължи
  • Код на продукта: VR0202
  • Наличност: В наличност
Виж количката